2011-05-02

Städdag 2 är genomförd


Ett 40-tal tappra medlemmar anslöt till städdag nummer 2. Röjning efter trädfällning runt tee 3, målning av klubbhusets baksida och betongbalkar på parkeringen, ogräsrensning av plattor utanför klubbhuset och krattning av greenområden och lite annat smått och gott stod på programmet. Det hade blivit lite kyligare i luften märkte man, kanske var det för att Valborgsmässoafton skall vara kylig vad vet jag?
Tillsammans uträttade vi storverk, än en gång och jag kan inte nog förklara hur viktig denna hjälp är för oss i banpersonalgruppen och hela klubben. Dessutom så stärker det ju klubbkänslan som nog så viktig i dessa dagar samt att de flesta deltagarna nog kände att man kunde skippa besöket till gymmet den här dagen.
Nu fortsätter vi att preparera banan inför öppningen den 11:e maj.
Banmaterial såsom soptunnor, bolltvättar, teekulor, bunkerkrattor skall placeras ut. Bunkrarna skall få sig en genomkörare och eventuellt kompletteras med lite sand. Greenerna växer sakta men säkert till sig även om de senaste dagarnas kyla tillfälligt stoppat upp lite. Alla banans olika fält skall nu klippas upp och formas till den layout som banan skall ha. Vi känner riktigt i luften att det närmar sig öppning.
//Banchefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.