2011-05-11

Då var vi igång


07.30 på onsdagsmorgonen slog de första seniorerna ut från 1:a tee. Ett drygt 80 tal starka och friska män och kvinnor trampade iväg ut på banan med stora leenden. Jag var själv med där på tee och pratade lite och förklarade vad som väntade ute på banan. Alla var så positiva och det är kul att känna det stödet när vi annars kämpar så med att få fason på våra greener. 11 provisoriska greener är det idag men inom kort kommer vi att kunna öppna några fler. Killarna har idag jobbat med green 1-3 som jag bedömer som sämst av de dåliga.
Imorgon kommer seniorgruppen och hjälper till. Vi har fortfarande mycket som man kan hjälpa till med så anslut gärna mellan 08.30 och 09.00 imorgon bitti. Samling vid klubbhuset.
Något som märks ute på banan är allt vatten som vi skvättvattnat greener, tees och fairway med. För att hålla frön fuktiga så måste det vattnas ofta. Greenerna är ju väl dränerade men greenområdet har svårt att ta emot så mycket vatten och blir därför lätt kladdiga. Det kommer att bli bättre inom kort.//Banchefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.