2011-08-15

Grattis Rebecca och Patrik Klubbmästare 2011


Regnet som man hade utlovat på söndagen uteblev och jag antar att klubbmästerskapet avhölls under närmast perfekta förhållanden. Lagom delar sol,moln och vind torkade ur greenerna och resten av banan efter det häftiga regn som vi fick under förra veckan.
På onsdag kommer det ett 60 tal av länets bästa juniorer för att göra upp om SGDF:s mästerskapen. Två domare från SGDF besökte oss under torsdagen och letade svårbedömda lägen på banan. Nu får vi chansen att rätta till dessa.
Annars så är banan faktiskt på väg in i hösten redan. Den så viktiga invintringen av gräset styrs av ljuset och nu när kvällarna snabbt blir mörkare så måste vi anpassa skötsel efter det. Gräset laddar upp batterierna och samlar på sig kolhydrater så att det skall kunna överleva en tuff vinterperiod. Detta innebär en hel del luftning och dressning....jättekul. Även gödsling och vattning måste anpassas nu när det blir svalare och fuktigare. Skönt är i alla fall att förra veckans bottennotering av morgontemperaturen på + 5 grader ersatts med + 15 i morse. Ha det så kul därute//Banchefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.