2011-04-17

Städdag 16/4

Nu är den första av årets 3 städdagar avklarade. I fantastiskt vårväder och med 75 tappra medlemmar så lyckades vi tillsammans utföra dryga 300 mantimmar. Det är lika mycket som en banarbetare gör på knappa 2 månader. Det förklarar hur viktiga dessa medlemsinsatser är för Vallentuna GK.
Efter trädfällningen runt klubbhuset och green 2 togs ris och ved bort och samlades i högar. Klubbhuset och området runt om väcktes varsamt ur vintervilan och fräschades upp. Hinderpinnar och plattor rätades upp, byttes ut och lyftes fram under gräs och löv.
Nu ser vi fram emot städdag nummer 2 den 30/4. Jag lovar att det finns en hel del kvar att göra, även om mycket redan är klart.
Jag känner mig varmt välkommen och fick chansen att prata en liten stund med ett flertal medlemmar. Den mest ställda frågan blev naturligtvis när banan öppnar?
- Svaret blir: Banan öppnar så fort den klarar av att ta emot spel. I dagsläget har vi optimalt väder men fortfarande saknas det lite gräs på en del greener. Vi i bangruppen jobbar på och just nu kan man inte säga något startdatum annat än att det närmar sig.//Banchefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.